6 EKİM DÜNYA SEREBRAL PALSİ FARKINDALIK GÜNÜ

Eyl

Sene başı Psikolojik Danışmanlar toplantısı ; Hasan Kalyoncu Üniversitesi Dr. Öğr. Üyesi Hasan EŞİCİ ve Gaziantep Üniversitesi Dr. Öğr. Üyesi İbrahim TANRIKULU'nun katılımlarıyla online olarak gerçekleştirilmiştir.

Eyl

Ara

Birleşmiş Milletler tarafından engellilerin toplumsal yaşama tam ve diğer bireylerle eşit katılım sağlanmalarına ilişkin çeşitli etkinlik ve çalışmalar yapılmıştır.Bu kapsamda engellilerin sorunlarına dikkat çekmek ve onları daha iyi anlayabilmek için 3 Aralık, 'Uluslararası Engelliler Günü' olarak ilan edilmiştir.Şehitkamil Ram olarak  tüm çalışma arkadaşlarımızla  engelli vatandaşlarımızın sadece birgünde değil herzaman yanlarındayız.

Ara

Alanımızın önde gelen akademisyenlerinden olan Prof. Dr. Binnur YEŞİLYAPRAK kurumumuzda gerçekleştirilen söyleşide psikolojik danışmanlarımızla bir araya geldi. Söyleşiye okullarda ve kurumumuzda görev yapan psikolojik danışmanlar katıldı. Kurum Müdürümüz Sayın Ahmet KAYNAK'ın, Prof. Dr. Binnur YEŞİLYAPRAK'ın lisans eğitiminde öğrencisi olması söyleşinin aynı zamanda bir buluşma niteliği taşımasını da sağladı. Bu bağlamda sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleştirilen söyleşide alanımıza ilişkin güncel gelişmeler, mesleki uygulamalar ve gerçekleştirilebilcek çalışmalar ele alındı. Hocamıza katkı ve desteklerinden dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz.