Şbt

Millî Eğitim Bakanı, Sayın Mahmut Özer, bu ay itibarıyla lise ve üniversite mezunu gençlerin istedikleri bir alandaki mesleki eğitim merkezi programını 6-8 ay gibi kısa sürede tamamlama ve istihdam garantili iş gücü piyasasına geçme imkânı getiren programı başlatacaklarını açıkladı.

Ock

Valiliğimizce yürütülen"Gönül Akademisi Projesi" kapsamında Dr.Ecz. Zeynep Z.Göğüş tarafından ilçemize bağlı tüm kademedeki Okul Müdürlerimize, Psikolojik Danışmanlarımiza, Aile destek birim çalışanlarina ve Sosyal hizmetler personeline   "Bağımlılık"konulu seminer verildi.

Ock

Kurumumuz tarafından hazırlanan Bilinçliyim, Güvendeyim projesi kapsamında Gaziantep Anaokulu, Nurel Enver Taner Anaokulu, Lütfiye-Celal Doğan Tural Anaokulu , Tülay Yıldırım Anaokulu , Aktoprak Zeugma  Anaokulu ,Toki Plevne Anaokulu, Orhangazi Anaokulu, Sabriye Küncülü Anaokulu, Zeynep Gençten Anaokulu, Nazire Eruslu Anaokulu, Şehit İmam Payam Anaokulu ve Gülseren Api Cumhuriyet  Anaokulu'nda bilgilendirme çalışmaları yapılmıştır. Öğrencilere özel bölgeleri ve iyi-kötü dokunuş hakkında , öğretmenlerimize ise ihmal ve istismar konusu ile ilgili eğitim verilmiştir.

Ara

İlçemizde Bulunan Tüm Psikolojik Danışmanlara Kurumumuzca, Yeni Sınıf Rehberlik Etkinlikleri Bilgilendirme Çalışması Yapılmıştır.

Ara

Vatan savunması için gözlerini kırpmadan canlarını seve seve veren ecdadımızı, şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyoruz. Ruhları şad olsun.#25AralıkGaziantepinkurtuluşu

Ara

Kurumumuz tarafından hazırlanan Bilinçliyim, Güvendeyim projesi kapsamında Karagül Anaokulu, Servi Erdemoğlu Anaokulu, Şehit Kenan Karabacaklı Anaokulu , Olcay Külah Anaokulu , Emrullah Şule Anaokulu ,Halide Edip Adıvar Anaokulu ve Nene Hatun Anaokulu'nda bilgilendirme çalışmaları yapılmıştır. Öğrencilere özel bölgeleri ve iyi-kötü dokunuş hakkında , öğretmenlerimize ise ihmal ve istismar konusu ile ilgili eğitim verilmiştir.

Ara

Kurumumuz öğretmenleri tarafından , Cennet Süzer Özel Eğitim Uygulama Okulu'nda yerinde eğitisel değerlendirme uygulaması gerçekleştirilmiştir.

Ara

Gaziantep Cengiz Gökçek Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinin ev sahipliğinde 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle kurum çalışanlarımız bir dizi etkinlik düzenleyerek farkındalık çalışmaları yapmışlardır.

Ara

3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nün, engelli kardeşlerimiz ile ilgili toplumsal farkındalığın artmasına, onların hayatlarını kolaylaştıracak yeni adımlar atılmasına vesile olmasını diliyor, bütün engellerin sevgi, saygı ve dayanışmayla aşılacağını hatırlatarak, tüm engelli vatandaşlarımıza ve onların fedakâr ailelerine sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz.

Kas

Kurum Müdürümüz Ahmet KAYNAK, tüm çalışma arkadaşlarımızın Öğretmenler Gününü kutlayarak en başta sağlık olmak üzere, huzurlu ve verimli bir eğitim öğretim dönemi dileklerinde bulundu.

Kas

Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Mareşal Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü bir 10 Kasım'da daha saygı, sevgi ve minnetle anıyoruz.

Kas

Kurumumuz Okulum Temiz Belgesi almaya hak kazanmıştır.

Kas

Kurumumuz sıfır atık belgesini almaya hak kazanmıştır.

Kas

Gaziantep Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç.Dr. Erhan TUNÇ'un sunumunu yaptığı "Kendine Zarar Verme Davranışlarının Önlenmesi" seminerine Şehitkamil Kaymakamımız Sn. Ömer KALAYLI, Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. Mehmet YAĞCI ve ilçemizde görev yapan Psikolojik Danışmanlarımız katılmıştır.

İlçemizde özel eğitim okul ve sınıflarında görev yapan servis şoförleri ve rehber personele kurumumuzca özel eğitim farkındalık semineri verilmiştir.