SOSYAL DUYGUSAL BECERİLERİN GELİŞTİRİLMESİ İÇİN HAZIRLANAN MATERYALLER KULLANIMA SUNULDU

Bakanlığımız tarafından, bu yıl ilk defa uygulanacak olan Türkiye Yüzyılı Maarif Modelinde ele alınan, sosyal duygusal becerilerin geliştirilmesi amacına kaynaklık edecek pek çok materyal öğrenci, öğretmen ve velilerin kullanımına sunulmuştur.

Bakanlığımıza bağlı tüm okullarda rehberlik ve psikolojik danışma hizmetlerinin yürütülmesine ilişkin 2024-2025 eğitim öğretim yılı genel hedefi ''Sosyal Beceriler'' olarak belirlenmiştir.

Bu kapsamda okullarımızda yürütülen çalışmalarda kullanılmak üzere Özel Eğitim ve Rehberlik Genel Müdürlüğümüz ile PİKTES ve UNICEF iş birliğinde, akademisyenlerin de desteğiyle; Öğrencilerin Sosyal Duygusal Becerilerinin Geliştirilmesine yönelik rehber öğretmen/psikolojik danışmanlar tarafından kullanılmak üzere materyaller hazırlanmıştır.

İçeriğe ulaşmak için tıklayınız.

18-09-2024

Yayın: 18.09.2024 - Güncelleme: 18.09.2024 19:48 - Görüntülenme: 86