Mrt

''21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü'' kutlu olsun.

Mrt

Kurumumuzda deprem tatbikatı gerçekleştirilmiştir.

Mrt

Kurumumuz tarafından ilçemizde görev yapan psikolojik danışmanlarımız,okul müdürleri, öğretmenler ve okul aile başkanlarımıza yönelik Prof. Dr. Figen ÇOK'un sunumuyla '' Aile & Ebeveyn Yılmazlığı ve İletişim'' konulu seminer düzenlenmiştir.

Mrt

Kadına yönelik şiddet; "İster kamu ister özel yaşamda meydana gelsin, kadınlara fiziksel, cinsel, psikolojik veya ekonomik zarar veya ıstırap veren veya verebilecek olan toplumsal cinsiyete dayalı her türlü eylem ve bu eylemlerl tehdit etme, zorlama veya keyfi olarak özgürlükten yoksun bırakma"olarak tanımlanmaktadır. Bu konuda hazırlanmış olan farkındalık içeriğimize aşağıda ulaşabilirsiniz.

Şbt

İlçemize yeni atanan Psikolojik Danışmanlarımıza oryantasyon eğitimi kurumumuzda çalışan Psikolojik Danışmanlar tarafından verilmiştir.

Şbt

E-Rehberlik sisteminde yapılan değişikliklere buradan ulaşabilirsiniz.

Şbt

Millî Eğitim Bakanı, Sayın Mahmut Özer, bu ay itibarıyla lise ve üniversite mezunu gençlerin istedikleri bir alandaki mesleki eğitim merkezi programını 6-8 ay gibi kısa sürede tamamlama ve istihdam garantili iş gücü piyasasına geçme imkânı getiren programı başlatacaklarını açıkladı.

Ock

Valiliğimizce yürütülen"Gönül Akademisi Projesi" kapsamında Dr.Ecz. Zeynep Z.Göğüş tarafından ilçemize bağlı tüm kademedeki Okul Müdürlerimize, Psikolojik Danışmanlarımiza, Aile destek birim çalışanlarina ve Sosyal hizmetler personeline   "Bağımlılık"konulu seminer verildi.

Ock

Kurumumuz tarafından hazırlanan Bilinçliyim, Güvendeyim projesi kapsamında Gaziantep Anaokulu, Nurel Enver Taner Anaokulu, Lütfiye-Celal Doğan Tural Anaokulu , Tülay Yıldırım Anaokulu , Aktoprak Zeugma  Anaokulu ,Toki Plevne Anaokulu, Orhangazi Anaokulu, Sabriye Küncülü Anaokulu, Zeynep Gençten Anaokulu, Nazire Eruslu Anaokulu, Şehit İmam Payam Anaokulu ve Gülseren Api Cumhuriyet  Anaokulu'nda bilgilendirme çalışmaları yapılmıştır. Öğrencilere özel bölgeleri ve iyi-kötü dokunuş hakkında , öğretmenlerimize ise ihmal ve istismar konusu ile ilgili eğitim verilmiştir.

Ara

İlçemizde Bulunan Tüm Psikolojik Danışmanlara Kurumumuzca, Yeni Sınıf Rehberlik Etkinlikleri Bilgilendirme Çalışması Yapılmıştır.

Ara

Vatan savunması için gözlerini kırpmadan canlarını seve seve veren ecdadımızı, şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyoruz. Ruhları şad olsun.#25AralıkGaziantepinkurtuluşu

Ara

Kurumumuz tarafından hazırlanan Bilinçliyim, Güvendeyim projesi kapsamında Karagül Anaokulu, Servi Erdemoğlu Anaokulu, Şehit Kenan Karabacaklı Anaokulu , Olcay Külah Anaokulu , Emrullah Şule Anaokulu ,Halide Edip Adıvar Anaokulu ve Nene Hatun Anaokulu'nda bilgilendirme çalışmaları yapılmıştır. Öğrencilere özel bölgeleri ve iyi-kötü dokunuş hakkında , öğretmenlerimize ise ihmal ve istismar konusu ile ilgili eğitim verilmiştir.

Ara

Kurumumuz öğretmenleri tarafından , Cennet Süzer Özel Eğitim Uygulama Okulu'nda yerinde eğitisel değerlendirme uygulaması gerçekleştirilmiştir.