Hacı Lütfiye Şireci Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Mücahitler Mahallesi 52008 Nolu Cadde No 9 İç Kapı No 1 Şehitkamil/GAZİANTEP
Vizyon
VİZYONUMUZ Hacı Lütfiye Şireci Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü olarak VİZYONUMUZ; "bütün bireyler öğrenebilir ve öğretilebilir" düşüncesinden hareketle; öğrencilerin temel farklılıklarına ve özelliklerine göre eğitim alabilecekleri; çağın gereklerine uygun okulların açılması sağlamak; okul, veli ve öğretmen işbirliğini en üst noktaya çekecek lider ve örnek bir kurum olmaktır.
Misyon
MİSYONUMUZ Biz; “Değişen dünyada ilgi, yetenek ve değerlerini bilerek var olan potansiyelini hedefine ulaşmada kullanabilen; problem çözme becerisine sahip duygu, düşünce ve davranış bakımından tutarlı; beden, zihin, ruh ve sosyal bakımdan sağlıklı; kendisiyle ve çevresiyle barışık kendine yetebilen bireyler yetiştirmek için varız.”
Başarılar
Müdürlüğümüz ilimizde uygulanan eğitimle ilgili birçok projenin ortağı olmuştur.
MESAİ SAATLERİ:08:00-17:00
DOĞALGAZ (Kalorifer)
Ulaşım
Kurumumuza ilimizin birçok güzergahından tek toplu taşıma aracı ile gelmek münkündür.
Yerleşim Yeri
ADRES: Mücahitler Mahallesi 8. Cadde No:9 (Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi Bitişiği) Şehitkamil/Gaziantep
4 Km.