GAZİANTEP / ŞEHİTKAMİL - Hacı Lütfiye Şireci Rehberlik ve Araştırma Merkezi

"REHBERLİK HER OKULU AYDINLATSIN" Projemiz Kapsamında Faaliyetlere Başladık

"Rehberlik Her Okulu Aydınlatsın" projemiz kapsamında bu hafta ilçe merkezlerimizde bulunan Psikolojik Danışmanı bulunmayan okullarımızı ziyaret ederek uzun bir sürecin başlangıcını yaptık.

İlçe merkezimizde bulunan Emine Cuma Uçar İlk ve Ortaokulu, Vali Muammer Güler İmam Hatip Ortaokulu ve Mehmet Canan Özyaşar Anadolu Lisesi'nde "Akran Zorbalığı", "Sağlıklı Yaşam", "Verimli Ders Çalışma", "Bilinçli Teknoloji Kullanımı" ve "Sınav Kaygısı" konularında öğrencilerimize seminer faaliyetlerinde bulunduk.

13-03-2024

Projemiz kapsamında ilçemize bağlı merkez ve köylerde bulunan Psikolojik Danışmanı olmayan okullarımızın tamamı Mayıs ayının sonuna kadar ziyaret edilecek ve ihtiyaç duyulan konularda kurumumuz tarafından faaliyetler gerçekleştirilecektir.

Yayın: 13.03.2024 - Güncelleme: 13.03.2024 20:58 - Görüntülenme: 93